Bloggen som blev bok

Drygt två timmar om dagen. Så lång tid tillbringar jag på pendeltåg, buss, stationer och hållplatser. För att lätta upp tristessen brukar jag läsa tidningar och böcker. Den senste boken som fått hedersplats i min portfölj heter Revolution in the valley. Den är en samling anekdoter sammanställda av Andy Herzfeld och finns dessutom på nätet, http://www.folklore.org/.

Revolution in the valley

Det låg mycket slit bakom ur-Mac:en, och endast de “göttigaste” bitarna finns med i boken. När man vet det vill man inte hör någon säga att

Mac? En sån slängde jag förra månaden

I episoden
The Little Kingdom
nämns en annan av mina favorit-retro-böcker, Soul Of A New Machine.

Fy vad jag är trött! Jag skall nog fimpa mac:en och gå och titta på lite extramaterial från Narnia-filmen. Extramaterialet kan ibland vara minst lika spännande som själva filmen, och det är nästan alltid värt att se! Före filmen 🙂